Johan Klingstam

Manuell terapeut - Idrottsmassör - Corrective Exercise Specialist

Kiropraktik, idrottsmassage, ortopedisk medicin, stötvågsbehandling och funktionell träning i Malmö.

Välkommen!

Johan Klingstam I.M.C  Lic. Idrottsmassör Lic. PT / elittränare Master of Chiropractic Ortopedisk Medicin,  Cyriax

Johan Klingstam I.M.C
Lic. Idrottsmassör
Lic. PT / elittränare
Master of Chiropractic
Ortopedisk Medicin,  Cyriax

Jag erbjuder professionella tjänster inom kiropraktik, idrottsmassage, ortopedisk medicin, stötvågsbehandling och korrektiv funktionell träning. Jag är del av I.M.C - Idrottsmedicinskt Center i Malmö, en klinik helt fokuserad på att hjälpa dig som aktiv idrottare, eller motionär att vara smärtfri och prestera bättre. Vi jobbar tillsammans med våra kunder för ständig hälsoförbättring.

Bland mina kunder finns elitaktiva och heltidsproffs inom bl.a. tennis, bordtennis, badminton, friidrott, handboll, squash, kampsport, dans, löpning och hockey. Alla är välkomna. Den enda kravet jag har är att du som person själv vill göra en insats för att förbättra din livsstil och din hälsa. Då kommer jag att göra allt för att du snabbt ska bli smärtfri, må bra och prestera bättre.

Kiropraktik & ortopedisk medicin

Jag undersöker och behandlar alla typer av besvär och smärta från rörelseapparaten, exempelvis rygg-, muskel- och ledbesvär. Målet är alltid att du ska snabbast möjligt ska bli smärtfri och återfå full rörlighet och funktion. Idrotts- och belastningsskador är lite av min specialitet.

kiro3sv.jpg

Idrottsmassage & stötvågsbehandling

Jag har 15 års erfarenhet av behandling av mjukdelsskador, och jobbar dagligen med aktiva idrottare. Behöver du hjälp med återhämtning, muskelskador eller stelhet i musklerna så har du kommit rätt. Jag jobbar även med stötvågsbehandling för muskel- och senbesvär.

sports-massage_sv.jpg

Korrektiv funktionell träning

Min inriktning är skadeförebyggande, rehabiliterande och funktionsökande träning med fokus på idrottare och motionärer. Alla mina kunder undersöks och testas noga innan jag skriver några program. Du kommer lära dig vad riktig funktionell träning innebär, och hur en optimal kropp ska fungera inifrån och ut.

jk_chek.jpg
Graduated at Ackermann College of Chiropractic, Stockholm, Sweden

Graduated at Ackermann College of Chiropractic, Stockholm, Sweden